LM Kredsen

Luthersk Missionsforening (LM) i Holstebro er en lille del af et større landsdækkende arbejde indenfor folkekirken.

Vi er et fællesskab af mennesker, som regner med Guds eksistens og således tror på Gud, Helligånden og Jesus Kristus som den eneste, der kan frelse os mennesker og give os evigt liv. Det grundlæggende i vort arbejde er Bibelen - forstået som Guds ord til mennesker - også i vor tid.

Vi mødes for at opmuntre hinanden som kristne. Samtidig vil vi gerne nå ud til endnu flere med det glade budskab.

De fleste af vore aktiviteter foregår i det lokale LM-missionshus på Valdemar Poulsensvej 14 og omfatter bibeltimer, foredrag, kreative arrangementer osv.

Der er arrangementer for børn, juniorer og teenagere. De unge mødes til særlige ungdomsmøder. Mange torsdage mødes hele familien til møde, hvor vi synger og hører fortælling ud fra Bibelen, snakker og drikker kaffe. Herudover findes der små bibelstudiegrupper, hvor 6-12 personer mødes i private hjem. Derudover arrangerer vi endvidere weekendlejre, fællesspisning m.v.

Men det er også et fællesskab hvor der er plads til DIG - et åbent fællesskab. Har du lyst til at vide mere, fx læse uforpligtende sammen med nogen i Bibelen, er du velkommen til at henvende dig til vores formand, Allan Bærentsen på tlf. 9740 2387 eller mail til barentsen@mail.dk